Frosseri

ADOn_omslag

Adonis

är en erotisk novell, inspirerad av dödssynden Frosseri.

Adonis är utgiven på Hoi Förlag.

Vad behöver man egentligen ha med sig till Ibiza, när enda syftet med resan är att bli uppraggad av en riktig adonis till man?

En liten teaser:
”Det är varmt. Det är viktigt att dricka”, sa han och lutade flaskan mot hennes mun.
De mörka ögonen borrade sig in i hennes när han lät vattnet rinna. Lite hamnade i munnen, det mesta bredvid.  Rännilarna av vatten lämnade ett spår av gåshud efter sig när det rann ner mellan brösten och över magen, för att via midjan försvinna in i handduken under stjärten. Det svala vattnet på den heta huden fick henne att glömma bort att svälja.
”Duktig flicka”, sa han när flaskan var tom.

Recensioner av Adonis:
Jessicas grotta: 
Det som Amalia Vilde levererar i sin erotiska novell Adonis har den hetta och det levande språk som jag saknade i Femtio nyanser-serien. Redan från första ordet fångar Vilde mig med sitt målande språk och innan jag vet ordet av är novellen utläst … Tummen upp för Amalia Vilde! Jag ser fram emot att läsa mer av henne. (läs hela recensionen här)

Boklysten:  … Och novellformen passar alldeles utmärkt för erotik, i alla fall i Amalia Vildes tappning. Berättelserna är både trovärdiga och sexiga och man läser dem med ett leende på läpparna … (läs hela recensionen här)

JenniesboklistaMycket bra & het!

E-boksevangelisternaDet är jättesvårt att skildra sex på ett bra sätt, men Amalia lyckas få det att flyta på riktigt bra, trots att hon fyller sida efter sida med sexakter som avlöser varandra. Men det är helt klart en läsvärd novell och den som vill ha ett kortare format laddat med erotik, kommer att få sitt lystmäte. (läs hela recensionen här)

Röster om Adonis:
Linda: Men härliga beskrivningar å i ett bra tempo dras man med och drömmer sig bort.

Iza Melody FrostRiktigt het novell som både är välskriven och genomtänkt!

Håkan: Rakt och enkelt språk befriat från snirkliga bisatser som stjäl uppmärksamhet från handlingen. En god portion humor. Erotisk skildring som balanserar precis rätt.

Mats: Helt underbar och laddad berättelse!

Fia: Rykande hett 🙂 

Hattrick: Med fyndiga kommentarer som ”jag ställer upp på allt utom missionären” och detaljerade heta erotiska scener har Amalia Vilde lyckats få till en novell helt i klass med ”50 nyanser”.

Kjell: Här är det sex från början till slut, berättat på ett medryckande sätt.  Bra språk och en smula humor.

Bo: Jisses amalia!

Veronika:  Här vet jag inte riktigt vad jag ska säga … Helt sanslöst hur du lyckats få till sex-scener rakt igenom en hel berättelse.

Halkan: Oj! Helt i stil med 50 nyanser fast fräschare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s